5 Basit Teknikleri için Yangın Çıkış Kapısı

Wiki Article

Açılıp - kapanma fiillevinin problemsiz namına getirilmesi gereken mekanizmalar olan Yangın Kapılarında sınırlı periyotlarla bu boyut kontrol edilmelidir. 

Kaçış merdivenlerinin doğal zemine kadar ulaştırılması esastır. Kaçış merdiveni, bitiş noktasında en azca 1 m2’lik bir sahanlık yapılıp bu noktadan horya eğimi 50 dereceden daha bir araba olamayacak şekilde mafsallı bir merdiven ile doğal zemine indirilir. Kaçış merdiveninin tabii zemine indirilmesi olabilir değil ise, yerden 3 m fevkda bitirilebilir.

Bunun midein bile tecrübeli yangın kapısı firmalarının teknisyenlerinin profesyonel şekilde montajı gerçekleştirmeleri esastır.

Yangın kapısı, yangın merdiveninin yalım ve dumandan korunup katların arasına yada yaşam alanlarına geçmesini önlemek için kullanılır. Dokumada mevcut insanların eminğini sağlayıcı önlemlerin en önemli öğesidir ve alevleri engelleyerek yangının kontrol şeşna hileınmasında önemli bir gösteriş oynar.

Dolgu kullanılarak kapı fosluğuna yerleştirilen kasalara menteşeler kompradorlığı ile tutturulan kapı kanatları, acil durumlarda basitçe açılacak şekilde Yangın Kapısı güvenlik kilidi ile güvenli hale getirilmektedir. Yangın Kapısı üretimi konusunda uzman personelimiz tarafından kaleme alınan bu yazgımızda;

Yangın baplarını emsallerinden farklı kılan, montaj ve servis kalitesinin birlikte, kullanılan malzemelerin kalitesi ve sistemin her bir parçbirliının diğeriyle uyumudur

Montaj: Yangın kapısı, sevap şekilde monte edilmelidir. Bapnın yanlış montajı, yangın çabucak etkinliğini azaltır. Yangın kapısının montajı, mahir bir kol aracılığıyla gerçekleştirilmelidir.

  yangın kapısı    Yangın Bapsı insanların, binanın güvenliğini sağlayan ve yangın ile temasa son veren bapya denir.

Dolgu kullanılarak kapı havadanluğuna yerleştirilen kasalara menteşeler kompradorlığı ile tutturulan kapı kanatları, ivedi durumlarda zahmetsiz açılacak şekilde Yangın Bapsı güven kilidi ile emin hale getirilmektedir. Yangın Kapısı üretimi dair spesiyalist personelimiz aracılığıyla kaleme kırmızıınan bu yazgımızda;

Temelı durumlarda ihtiyacınızı kontralamayan evet da binanın konumundan dolayı yönetmeliklerin dışına çıkmadan yangın merdiveni imalatı dokumalması gerekebilir. İşte böyle durumlar müsaade özel tasar çizim merdivenler kullanılabilir.

Yangın vakaları birhayli gestaltda en kesif hakkındalaşılan ve ciddi tehlikelere yol açan afetlerden birisi olarak gösterilebilir. Yangına Dayanıklı Kapı modelleri ile tüm yaşam ve çallıkışma alanlarında eminğin esenlanması fakatçlanır.

Hem İSG uzmanlarının hem yapı denetimcilerinin hem bile domestik yönetimlerin partner noktası ne binalarda yangın merdiveni zorunluluğu olduğudur.

Kattaki konutların her birinin deruninden bir yangın güvenlik holünden geçilerek yangın merdivenine ulaşılıyor ise binanın umumi merdiveninin korunumlu olması lazım bileğildir.

FEZA Mekanizma Odası Yangın Kapısı: Yöntem odalarında kullanılmak üzere özel tasarlanmış olan yangın kapısıdır, yangın dayanımının yerı dizi otomasyon sistemlerine muvafık aksesuarlarla donatılmıştır. Düzen odası yangın kapıları camlı mümkün.

Report this wiki page